tErbaEk !!

10 august 2011

LEBIH DARI INDAH(klik utk denga)

Bergetar hati ini
Saat mengingat dirimu
Mungkin saja diri ini
Tak terlihat olehmu
Aku pahami itu

Bagaimana caranya
Agar kamu tahu bahwa
Kau lebih dari indah
Di dalam hati ini

Lewat lagu ini
Ku ingin kamu mengerti
Aku sayang kamu
Ku ingin bersamamu

Nanananana
Nanananana
Nanananana

Meski ku tak pernah tahu
Kapan kau kan mengerti
Ku coba tuk berharap



tOdaY is 10th auGust 2011..
such a beatifull day..
half-year oredy!!yeeay!!
nah!hati utk awk!!


____888888888888888_________________
__888888822222228888________________
_88888822222222288888_______________
888888222222222228888822228888______
888882222222222222288222222222888___
8888822222222222222222222222222288__
_8888822222222222222222222222222_88_
__88888222222222222222222222222__888
___888822222222222222222222222___888
____8888222222222222222222222____888
_____8888222222222222222222_____888_
______8882222222222222222_____8888__
_______888822222222222______888888__
________8888882222______88888888____
_________888888_____888888888_______
__________88888888888888____________
___________8888888888_______________
____________8888888_________________
_____________88888__________________
______________888___________________
_______________8____________________

CAMNE KTE KENAL??

Dipendekkan cerita……alkisah hobi sy akan kaco lelaki yg ala2 pendiam gitu coz ntah ase mcm btul ke wujud lelaki pendiam? n awk bukanlah org petame yg kena kco ngan sy..ehehe…actly tgh wat kajian suke2 time tu...ase cam x caye ade laki yg pendiam..muke maybe la nampk camtu tp bile dh rapat mule lah tnjuk belang..hobi ni sy wat sjak hbis PLKN c0z kat PLKN tu la fes time mix ngan laki…coz bfore dis sekolah gurl!hehe

So bile tgk ade laki cam malu2 ase cam kelaka lak coz sy ni pn ganaz2 gak suatu ketika dlu (skrg awk ckp sy dh pmpuan kih3) so saje la wat ujikaji kan…n kajian terbukti depa ni takde la sopan pn…same mcm laki len…uhuhu..kan org cakap TAK KENAL MAKA TAK MESRA..so kena la rapat2 kan ukhwah huhu~ btw awaklah lelaki terakhir yang diganggu oleh sy…(I think so~)

So fes tyme tgk memang lucu la…sy gelak dlm hati hingga terzahir di wajah huhu..n dalam hati “ha..ni la mangsa seterusnye kah3 gelak jaat!) cam bese senjata utama ialah SENYUMAN (^_^) dgn kuasa ni sy mampu mengaco atau menackle awk! bukan nk wat psgn pn..sje je nk be friend..btw setelah “dingorat” maka len plak jd nye..awk x semalu yg disangka..nakal upenye pakcik ni..nyesal aku kaco…huhu~ kuat nyakat org n sy la kan yg suke awk jd kan mangsa utk sakat (uish!sampai ati)…tp oke..sgt fun be with u..bermain2…oke la…I like!

Maka bermula lah kisah sebagai sorang shbt..Lame jugak kan kte kekal sbg kawan bek walaupn ketika tu sy dh “berpunya”..byk jugak la halangan2 dlm hub kite hinggalah skrg..dr bersahabat maka lahirlah perasaan sayang…yang lebih dr sahabt..sy rase senang ngan awk n serasi…so then kite pn sme2 la melayari bahtera cinta pd 10feb 2011…then till now we are LOVER
Insha-allh sy harapkan ALLAH permudahkan hubungan kita yang banyak dugaan dan halangan..semoga kita sama2 dapat tempuhi segala rintangan!thanks utk sgala kenangan & kasih syg yg dicurahkan..tahniah utk kite dua krn dpt bertahan lagi (meh tepuk bahu masing2 ucap tahniah kat diri sndiri)…

tQ dear!



2 comments:

Hans said...

ahaha
suka kacau lelaki yang pendiam ke?
member den dulu ada pendiam gila
setahun lebih kenal dia baru dia kamceng dengan gua

p/s : thanks follow blog kecil saya tu :-)

ciK nAzyFaH said...

suke la gak an...tp most yg di kaco x pndiam pn ble ngan sy...fes2 tu mmg la nampk cmtu..tp tgk sume gile2...fun la ngan dorang huhu..